Lyxfällan
Produktion

Lyxfällan

TV3

description

Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk. Foto: Daniel Stigefelt/TV3

Lyxfällan på TV3 är landets mest pedagogiska hjälpmedel för att komma till rätta med en havererad privatekonomi. Nu när det är lättare än någonsin att låna pengar står kreditbolagen i kö för att locka med falska löften om en lyxigare tillvaro och allt fler av oss faller till föga!

Lyxfällans programledare är Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk. Efter fler än 30 säsonger och ett flertal priser och utmärkelser är det en av de största tittarsuccéerna på TV3 som dessutom har blivit en svensk tv-klassiker som också nästan rituellt ropas efter när media uppmärksammar slösande kommuner och myndigheter –  dom borde anmälas till Lyxfällan!

MEDVERKA

 

INFORMATION OM REGISTRERING AV PERSONUPPGIFTER
Som sökande för att medverka i Lyxfällan, kan du och relevanta uppgifter om dig själv, registreras i ett för programmet upprättat dataregister. Inga uppgifter sprids utanför vår redaktion om du inte själv har godkänt och accepterat att medverka i programmet. Alla som blir antagna till att medverka (ej publik) får skriva under ett kontrakt där alla detaljer framgår.

 

Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk. Foto: Daniel Stigefelt/TV3