Bäst i Köket

Åtta av Sveriges mest matpassionerade familjer tävlar med sina bästa familjerecept. Överdådiga familjefestmåltider blandas med klassiska maträtter, i en kryddig kamp där titeln Bäst i köket står på spel. Redan från starten är det blodigt allvar när en av familjerna måste lämna tävlingen. På kvällens meny: en festmåltid som ska slå juryn med häpnad. Juryn består av Tareq Taylor, Niklas Ekstedt och My Feldt

Sveriges Mästerkock VIP

I ”Sveriges mästerkock VIP” ska svenska kändisar visa upp sina kökskunskaper och försöka laga mat på toppnivå. Inför den tuffa juryn måste de visa upp sina kulinariska kunskaper och leverera i varje moment för att ha chansen att bli ”Sveriges mästerkock VIP”. Ingen sitter säkert och det gälle att hela tiden prestera på topp för att vara kvar i tävlingen.

DRÖMFÄLLAN

I Drömfällan möter Magnus Hedberg kändisar som har skaffat sig en extravagant livstil, men som nu måste ta av sig spenderarbyxorna innan deras ekonomi havererar totalt.

BIG BROTHER SVERIGE

Big Brother är ett av världens mest omtalade sociala experiment! En grupp, för varandra, okända människor lever tillsammans i ett hus i 100 dagar helt utan kontakt med omvärlden.

De filmas dygnet runt och är helt styrda av Big Brothers hårda regler.

 

 

Sveriges mästerkock

Svenska amatörkockar tävlar med sina kulinariska kunskaper inför en jury.

De innovativa och svåra tävlingarna pressar hela tiden de tävlande att tänja på sina gränser! Ingen sitter säkert, det gäller att hela tiden prestera på topp för att få vara kvar i tävlingen.

Medverka

 

INFORMATION OM REGISTRERING AV PERSONUPPGIFTER
Som sökande för att medverka i något av våra program, kan du och relevanta uppgifter om dig själv, registreras i ett för det aktuella programmet upprättat dataregister. Inga uppgifter sprids utanför vår redaktion om du inte själv har godkänt och accepterat att medverka i programmet. Alla som blir antagna till att medverka (ej publik) får skriva under ett kontrakt där alla detaljer framgår.

EFTER STÄNGNING

De utslagna mästerkockarna kliver tillbaka in i mästerkocksköket efter stängning. Men efter en duell står bara en kvar.

Vem det blir avgör den enväldige domaren Markus Aujalay som också står för utmaningarna och coachar deltagarna.

DECENNIETS MÄSTERKOCK

Efter tio år av succéformatet Sveriges Mästerkock kommer nu Decenniets Mästerkock.

I programmet återvänder åtta revanchsugna Mästerkockdeltagare för att göra upp om den ärofyllda titeln Decenniets Mästerkock.

Juryn med Markus Aujalay, Mischa Billing och Leif Mannerström samlas en sista gång för att utse vinnaren

LEGO® MASTERS SVERIGE

I LEGO® Masters Sverge tävlar sexton legofantaster om att knipa titeln Sveriges LEGO® Master!

Tävlingarna erbjuder häpnadsväckande legobyggen under tidspress. Med tillgång till över 2,5 miljoner legobitar kan vi lova mästerverk och underhållning i toppklass!

Programmet leds av Mauri Hermundsson och med sig som LEGO® expert har han Magnus Göransson, designchef på LEGO®.

 

 

 

Hela Sverige bakar

Under tio veckor kämpar bakentusiaster från hela Sverige om att vinna tävlingen Hela Sverige bakar. Deltagarna visar upp sina färdigheter i att baka allt från tårtor och bakelser till bröd och pajer.

Programledarna Tina Nordström och Johan Östling får sällskap av jurymedlemmarna Elisabeth Johansson som är restaurangkonditor och utvecklingsbagare sedan många år tillbaka och prisbelönta bagaren Johan Sörberg.

 

Ex on the Beach Sverige

Det har äntligen blivit dags att söka till årets säsong av Ex on the beach!

Är du redo för drama, intriger och fest?

Ett hett äventyr med en massa snygga singlar är bara ett klick bort från att bli ditt!

ANSÖK HÄR!