Lyxfällan
Produktion

Lyxfällan

TV3

description

Lyxfällan på TV3 är landets mest pedagogiska hjälpmedel för att komma till rätta med en havererad privatekonomi. Nu när det är lättare än någonsin att låna pengar står kreditbolagen i kö för att locka med falska löften om en lyxigare tillvaro och allt fler av oss faller till föga!

Se tidigare avsnitt via programmets hemsida.

Nu är Patrick Grimlund och Magnus Hedberg tillbaka med säsong 21 (våren 2016) av det flerfaldigt prisbelönta programmet Lyxfällan, en av TV3:s största tittarsuccéer som har blivit en svensk tv-klassiker som också nästan rituellt ropas efter när media uppmärksammar slösande kommuner och myndigheter. ”Det här vore något för Lyxfällan!”

MEDVERKA

Patrick och Magnus, två av Sveriges mest meriterade ekonomiexperter, åker landet runt för att öppna ögonen på vanliga människor och rädda dem ur ekonomisk härdsmälta. Frågan är om de som medverkar själva har viljan och orken att reda upp i sitt eget pengakaos?

Sändningstid: Torsdagar 20:00 på TV3 (med reservation för kanalens ändringar).

INFORMATION OM REGISTRERING AV PERSONUPPGIFTER

Som sökande för att medverka i Lyxfällan, kan du och relevanta uppgifter om dig själv, registreras i ett för programmet upprättat dataregister. Inga uppgifter sprids utanför vår redaktion om du inte själv har godkänt och accepterat att medverka i programmet. Alla som blir antagna till att medverka (ej publik) får skriva under ett kontrakt där alla detaljer framgår.