Lyxfällan
Produktion

Lyxfällan

TV3

description

Lyxfällan på TV3 är landets mest pedagogiska hjälpmedel för att komma till rätta med en havererad privatekonomi. Nu när det är lättare än någonsin att låna pengar står kreditbolagen i kö för att locka med falska löften om en lyxigare tillvaro och allt fler av oss faller till föga!

Se tidigare avsnitt via programmets hemsida.

Lyxfällans programledare Magnus Hedberg får denna säsong hjälp av Frida Boisen, Magdalena Kowalczyk och Patrik Wincent. Våren 2018 kan du följa säsong 25 av det flerfaldigt prisbelönta programmet, en av de största tittarsuccéerna på TV3  som har blivit en svensk tv-klassiker som också nästan rituellt ropas efter när media uppmärksammar slösande kommuner och myndigheter –  dom borde anmälas till Lyxfällan!

MEDVERKA

Våra programledare åker landet runt för att öppna ögonen på vanligt folk och rädda dem ur ekonomisk härdsmälta. Frågan är om de som medverkar själva har viljan och orken att reda upp i sitt eget pengakaos?

INFORMATION OM REGISTRERING AV PERSONUPPGIFTER

Som sökande för att medverka i Lyxfällan, kan du och relevanta uppgifter om dig själv, registreras i ett för programmet upprättat dataregister. Inga uppgifter sprids utanför vår redaktion om du inte själv har godkänt och accepterat att medverka i programmet. Alla som blir antagna till att medverka (ej publik) får skriva under ett kontrakt där alla detaljer framgår.