Askersund
Produktion

Askersund

Vårens stora TV-äventyr!

description

Snart börjar vi! I slutet av april är det äntligen dags för oss att börja våra inspelningar i Askersund. Vi ser verkligen fram emot att få vara i denna vackra stad! Vi kommer att röra oss i hela kommunen med våra team och våra kameror när vi filmar. Det kommer även att sitta kameror på vissa allmänna platser och i vissa butiker. På alla ställen där vi placerar ut kameror skyltar vi om detta, så att de som av olika anledningar inte vill vara med i bild kan undvika det.

Vi förstår att tv-teamet och alla kameror ibland kommer att upplevas som lite stökigt och irriterande för er som bor i Askersund. Vi hoppas att vi inte kommer att vara alltför mycket i vägen för er och att ni kan ha överseende med vår närvaro.

För dig som kan tänka dig att medverka i programmet i mindre skala och hjälpa till så går det fortfarande bra att anmäla sig på askersund.se/meter. Främst handlar det om att vara våra spanare behjälpliga när de vill ställa frågor.

Har du frågor eller vill komma i kontakt med produktionen? Ring 076 404 02 58 eller skicka ett mail till askersund@meter.tv