Bäst i Köket

Åtta av Sveriges mest matpassionerade familjer tävlar med sina bästa familjerecept. Överdådiga familjefestmåltider blandas med klassiska maträtter, i en kryddig kamp där titeln Bäst i köket står på spel. Redan från starten är det blodigt allvar när en av familjerna måste lämna tävlingen. På kvällens meny: en festmåltid som ska slå juryn med häpnad. Juryn består av Tareq Taylor, Niklas Ekstedt och My Feldt

Sveriges Mästerkock VIP

I ”Sveriges mästerkock VIP” ska svenska kändisar visa upp sina kökskunskaper och försöka laga mat på toppnivå. Inför den tuffa juryn måste de visa upp sina kulinariska kunskaper och leverera i varje moment för att ha chansen att bli ”Sveriges mästerkock VIP”. Ingen sitter säkert och det gälle att hela tiden prestera på topp för att vara kvar i tävlingen.

BIG BROTHER SVERIGE

Big Brother är ett av världens mest omtalade sociala experiment! En grupp, för varandra, okända människor lever tillsammans i ett hus i 100 dagar helt utan kontakt med omvärlden.

De filmas dygnet runt och är helt styrda av Big Brothers hårda regler.

 

 

Gladiatorerna

Kvinnor och män i toppform utmanar de urstarka gladiatorerna i olika grenar som definitivt kommer att sätta deras färdigheter på prov.

 

MEDVERKA