BIG BROTHER SVERIGE

Big Brother är ett av världens mest omtalade sociala experiment! En grupp, för varandra, okända människor lever tillsammans i ett hus i 100 dagar helt utan kontakt med omvärlden.

De filmas dygnet runt och är helt styrda av Big Brothers hårda regler.

 

 

Sveriges mästerkock

Svenska amatörkockar tävlar med sina kulinariska kunskaper inför en jury.

De innovativa och svåra tävlingarna pressar hela tiden de tävlande att tänja på sina gränser! Ingen sitter säkert, det gäller att hela tiden prestera på topp för att få vara kvar i tävlingen.

Medverka

 

INFORMATION OM REGISTRERING AV PERSONUPPGIFTER
Som sökande för att medverka i något av våra program, kan du och relevanta uppgifter om dig själv, registreras i ett för det aktuella programmet upprättat dataregister. Inga uppgifter sprids utanför vår redaktion om du inte själv har godkänt och accepterat att medverka i programmet. Alla som blir antagna till att medverka (ej publik) får skriva under ett kontrakt där alla detaljer framgår.

EFTER STÄNGNING

De utslagna mästerkockarna kliver tillbaka in i mästerkocksköket efter stängning. Men efter en duell står bara en kvar.

Vem det blir avgör den enväldige domaren Markus Aujalay som också står för utmaningarna och coachar deltagarna.

LEGO® MASTERS SVERIGE

I LEGO® Masters Sverge tävlar sexton legofantaster om att knipa titeln Sveriges LEGO® Master!

Tävlingarna erbjuder häpnadsväckande legobyggen under tidspress. Med tillgång till över 2,5 miljoner legobitar kan vi lova mästerverk och underhållning i toppklass!

Programmet leds av Mauri Hermundsson och med sig som LEGO® expert har han Magnus Göransson, designchef på LEGO®.

 

 

 

Hela Sverige bakar

Under tio veckor kämpar bakentusiaster från hela Sverige om att vinna tävlingen Hela Sverige bakar. Deltagarna visar upp sina färdigheter i att baka allt från tårtor och bakelser till bröd och pajer.

Programledarna Tina Nordström och Johan Östling får sällskap av jurymedlemmarna Birgitta Rasmusson från ICA Provkök och den prisbelönta bagaren Johan Sörberg.

 

Hela Sverige bakar Junior

I Hela Sverige bakar Junior utser juryn Johan Sörberg och vår egen kakdrottning Birgitta Rasmusson varje år Årets juniorbagare. Programledare är Tilde de Paula Eby och programmen spelas in i parken utanför kakslottet Taxinge i Sörmland.

Ex on the Beach Sverige

Det har äntligen blivit dags att söka till årets säsong av Ex on the beach!

Är du redo för drama, intriger och fest?

Ett hett äventyr med en massa snygga singlar är bara ett klick bort från att bli ditt!

ANSÖK HÄR! 

Biggest Loser Sverige

Vi får följa fjorton deltagare som har tagit chansen att förändra sitt liv genom att bryta osunda vanor, börja träna och äta rätt för att bli av med sin övervikt. 

Varje vecka riskerar den som gått ner minst procentuellt i vikt och får lämna tävlingen.

 

Tjuv & Polis

Tio helt vanliga människor planerar och genomför en kupp i Lysekil. De är ständigt jagade och bevakade av en styrka bestående av Sveriges mest erfarna poliser som gör allt de kan för att lösa brottet och fånga alla tjuvar!

Vilka går segrande ur spelet, tjuvarna eller poliserna?

 

Sveriges yngsta mästerkock

I Sveriges yngsta mästerkock tävlar landets bästa minikockar i åldern åtta till tilv år. Juryn, som består av Tina Nordström, Danyel Couet och Paul Svensson imponeras av barnens kunskaper i allt från avancerad matlagning till bakning.